В стария портал на НАП, вход с ПИК - Предоставяне на данъчна и осигурителна информация - Справка за данни по ДЗПО

В новия портал на НАП, вход с ПИК - Справки - Предоставяне на справка за данни от партида по Допълнително задължително пенсионно осигуряване (ДЗПО) №1951

В справката, отгоре над таблицата пише "Настоящ УПФ: .... "
Вярно, че наистина се вижда там. Дава НОИ за настоящ УПФ.
Преди няколко години си прехвърлих втората пенсия от дружество Х към НОИ. Някои може да питат защо, други да одобрят - не е толкова важно. Проблемът е, че в един момент реших да проверя станало ли е прехвърлянето и стигнах до Параграф 22. НАП казват - виж в НОИ. НОИ казват - прехвърлянето става в НАП. Излиза, че действието е еднопосочно и после не могат да върнат информация или да проверят какво е положението. Някакви идеи как може да се провери?
Кочанът вероятно ще отпадне или ще остане за аварийни случаи. Значи започва се една номерация от № 1000 примерно за отпечатани фактури и нещата вървят.
Т.е. да разбирам, че е възможно да се смесват (хронологично) фактури от кочан и отпечатани на принтер, стига да имат отделна номерация?
Имам един доста базов въпрос. Фирма издава фактури от кочан. Причината е, че фактури се издават доста рядко. В даден момент може ли да отпечата поредната фактура на принтер (естествено с вид доста различен от кочана) и в друг момент отново да се издаде фактура от кочана? Т.е. поредната номерация на кочана се прекъсва с фактури оформени по друг начин.